Înșelat de AUR, s-a înscris în PSD

Preşedintele organizaţiei municipale a AUR Giurgiu, Sorin Ruse, a trecut la PSD, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, primarul municipiului, Nicolae Barbu, lider interimar al organizaţiei municipale a social-democraţilor.

Sorin Ruse a afirmat că a venit la PSD după ce ar fi aflat că altcineva este candidatul AUR pentru Primăria municipiului Giurgiu, deşi el fusese anunţat iniţial pentru această candidatură.

 

„În ultimii trei ani am activat în organizaţia municipală AUR. În toată această perioadă am fost preşedintele organizaţiei municipale cu împuternicire, până în momentul în care, într-o seară, s-a întâmplat un lucru pe care nici acum nu prea mi-l explic, pentru că există un alt candidat la funcţia de primar al municipiului Giurgiu, la alegerile din acest an, iar eu devenisem un simplu membru, după cum aflam şi eu din conferinţele de presă ale partidului. Dar, în acelaşi timp, primeam mesaje de la secretariatul general că sunt preşedintele organizaţiei municipale şi trebuia să le dau nişte informaţii referitoare la membri. Cred că până ieri am fost preşedintele organizaţiei municipale a AUR”, a declarat Sorin Ruse.

Organizaţia AUR Giurgiu a anunţat, în luna ianuarie, că va avea candidat pentru Primăria municipiului Giurgiu pe Bogdan Bratu, care a precizat că decizia privind candidatura sa a fost luată de conducerea centrală a partidului, împreună cu coordonatorul filialei judeţene a formaţiunii, Iulian Naipeanu.