Acuzație: Doamna Șoșoacă are unele divergențe cu soțul

Conducerea organizației SOS Gorj a fost dizolvată de Diana Șoșoacă. Un fost lider al filialei a vorbit la TV Sud despre această măsură.

“M-am trezit cu un telefon de la doamna senator, care m-a anunțat că eu nu mai fac parte din partidul dumneaei, că eu ce caut în partidul dumneaei, că eu să-mi văd de treaba mea, să nu-i mai contactez soțul. Din ce surse am eu, știu că doamna are niște divergențe cu soțul”, a spus Valeriu Peptenatu, cunoscut în plan local pentru că a fost șeful galeriei echipei locale, Pandurii Târgu Jiu.

Peptenatu a spus că Silvestru Șoșoacă este cel care se ocupă pe partea de organizare. “Fiind prim-vicepreședintele partidului, este cel care a avut tot timpul legătură cu organizațiile locale. Dumnealui a făcut un periplu pe la organizații, să vadă situația reală, având în vedere că ar putea fi alegeri comasate pe 9 iunie. A început cu Gorjul, unde a fost însoțit de domnul Pinoșanu, care la rândul lui a fost amenințat să nu mai ia legătura, cu toate că mi se pare culmea, el fiind coordonator național al partidului, să nu mai ia legătura cu prim-vicepreședintele”, a mai spus Peptenatu, care a susținut, nici mai mult, nici mai puțin, decât că Diana Șoșoacă i-a reproșat că a pus bazele unui grup infracțional organizat, pentru traficarea de funcții în partid.

Președinte interimar al SOS Gorj era Sorin Boza, fost manager al Complexului Energetic Oltenia, dat și el afară, fără să înțeleagă de ce.