Ostaficiuc: Da, am devenit oficial membru AUR

Un parlamentar PSD anunță că a devenit membru al partidului condus de George Simion.

“Da, am devenit oficial membru AUR. Este un moment important în cariera mea politică, o etapă nouă în care pornesc cu entuziasm și hotărâre.

Decizia mea este legată în primul rând de interesul pentru componenta socială pe care o manifestă AUR de ceva timp. Paradoxal, regăsesc aici acel discurs sănătos, orientat spre cetățean și spre nevoile lui pe care nu îl mai regăseam in PSD”, a transmis deputatul de Iași, Marius Daniel Ostaficiuc.

Acesta își explică decizia într-o postare pe pagina de socializare. “Președintele AUR, dl George Simion, m-a asigurat că voi avea deplină libertate de expresie, libertatea de a construi nestingherit de jocurile de interese atât de frecvent întâlnite în interiorul PSD și PNL.

O democrație puternică înseamnă, printre altele, o opoziție puternică. Apartenența mea la AUR ține și de necesitatea consolidării acestei opoziții. Voi fi o voce sonoră, o voce critică, onestă și implicată.

Nu în ultimul rând, pentru cei mai mulți dintre politicienii români a devenit o rușine să îți iubești patria și să mărturisești răspicat lucrul acesta. Ei bine, redescopăr în AUR bucuria sinceră de a fi român, de a fi patriot, ceea ce nu este puțin lucru”, a mai spus parlamentarul.