Trei vedete care au refuzat să facă politică

Sunt multe vedete care au intrat politică, dar și multe care au refuzat să facă acest pas, din cauza imaginii proastre pe care o au politicienii.

Andreea Marin a recunoscut recent că a avut multe oferte politice de-a lungul timpului. ”Da, dar nu e locul meu. Am felul meu de a face lucrurile în viață și de a lăsa ceva în urma mea. Mi-am găsit calea, și aceasta nu e politica”, a spus vedeta într-un interviu.

Fosta zână a surprizelor nu are o părere proastă despre politică, doar că nu își vede locul acolo. “Dar deși există o opinie generală despre politicieni și, din păcate, de multe ori este adevărată, eu am cunoscut și oameni adevărați printre ei, care fac lucruri bune constant, e adevărat, le e mai greu, căci nu au susținerea dorită, dar reușesc”, a mai spus Andreea Marin.
Actrița Carmen Tănase ar fi putut să intre până acum în politică, mai ales că a primit de mai multe ori oferte în acest sens. Actriţa a mărturisit însă că nu şi-a dorit acest lucru dintr-un motiv foarte simplu.

„Nu am ce să caut în această politică. În această politică este un joc murdar, în care dacă intră cineva care chiar dacă are gânduri bune și iubește țara asta și nu vrea să participe la nicio mârșăvie, imaginea sa e făcută praf în două săptămâni. Eu nu am muncit o viață să vină unii să îmi facă imaginea praf”, a declarat Carmen Tănase, la o emisiune.


Simona Gherghe, vedeta Antenei 1, a fost ofertată public în 2016 să intre în politică, de către actualul ministru Alina Gorghiu.
“Mi-ar plăcea, poate peste vreo 5-10 ani să fac politică pentru că noi avem tendința să spunem: “A, eu nu mă implic” și tocmai pentru că nu ne implicăm sunt acolo politicienii pe care îi vedem și suntem cu toții dezamăgiți. Eu știu sigur că dacă aș intra în politică n-aș fura și aș fi un om cinstit. Cred că sunt două calități esențiale”, spunea vedeta la acea vreme. Timpul a trecut, rămâne de văzut dacă Simona Gherghe va mai primi vreo ofertă.