USR propune o femeie pentru Primăria Craiova

Emilia Neagu, antreprenor și activist civic, ar putea fi candidatul USR pentru Primăria Craiova. Aceasta își propune să o învingă pe Lia Olguța Vasilescu, primar în funcție cu susținerea PSD.

Am decis să particip în procesul de selecție al USR Craiova pentru stabilirea candidatului care va fi viitorul primar al Craiovei. Consider că rolul unui primar este să se dedice neîncetat pentru și în interesul cetățenilor. Actualul primar a dovedit că este incapabilă să facă acest lucru, iar craiovenii au nevoie de un lider care să aibă atât abilitățile necesare, dar și dorința de a le livra ceea ce merită. Cred că pot fi acel lider”, a declarat Emilia Neagu.

Emilia Neagu are 47 de ani și a activat în domeniul imobiliarelor. A semnalat multe derapaje ale administrației publice locale din Craiova, cum ar fi lipsa de transparență în cheltuirea banilor publici, birocrația excesivă, precum și refuzul factorilor de decizie ai orașului de a comunica cu cetățenii pentru aflarea adevăratelor nevoi ale acestora.