Ciucă și-a crescut cota în PPE

Manfred Weber, preşedintele PPE: Nicolae Ciucă, un lider care conduce puternic PNL. Weber mai spune „rezultatele leadershipului sunt pentru oamenii din România”.

Manfred Weber, preşedintele PPE: Nicolae Ciucă, un lider care conduce puternic PNL. Weber mai spune „rezultatele leadershipului sunt pentru oamenii din România, le pot simți”.

„Îl văd pe Nicolae ca pe un adevărat prieten bun. Cu abilitățile sale de lider conduce acum puternic partidul. Îi mulțumesc pentru acest tip de leadership.

Si cu relațiile sale puternice la nivel european în perioada in care a fost prim-ministru, a arătat că poate aduce o incredibila dezvoltare economică a României.

Rezultatele leadershipului sunt pentru oamenii din Romania, le pot simți. Așa că felicitări pentru ce a făcut.” „Eu îl văd pe Nicolae ca un foarte bun prieten şi observ abilităţile sale în a conduce PNL, într-o modalitate puternică. Deci îi mulţumesc pentru acest lucru.

De asemenea, conexiunile sale puternice la nivel european, în perioada cât a fost prim-ministru, a dovedit că poate realiza dezvoltarea economică a României într-o manieră incredibilă. Deci efectele stilului său de a conduce pot fi resimţite de către cetăţenii din România şi acest lucru este forte. Prin urmare, felicitări.