Firea face o nouă mutare

Senatorul PSD Gabriela Firea anunță că Biroul Permanent al PSD București a decis, în unanimitate, să susțină candidatura sa pentru funcția de primar al Capitalei.

Social-democrații vor susține și candidaturile actualilor primari de sector Robert Negoiță, Daniel Băluță și Cristian Popescu Piedone și vor face sondaje pentru celelalte sectoare.

”Am decis că vom realiza sondaje și alte cercetări pentru: Sectorul 1 – Florin Lixandru, secretar de stat în Ministerul Educației; Sectorul 2 – Rodica Nassar, deputat și președinta organizației PSD Sector 2, prefectul Rareș Hopincă și deputatul Dan Cristian Popescu; Sectorul 6 – senatorul Gabriel Mutu”, anunță Firea pe Facebook.

”În București, avem un singur obiectiv: să salvăm Capitala de falșii salvatori. Bucureștenii nu mai au nevoie de experimente, de tot felul de încercări nereușite! Acest oraș trebuie să continue cu oamenii care au demonstrat că pot fi buni gospodari, cu specialiștii în administrație care au venit cu proiecte benefice pentru oamenii care trăiesc și muncesc în Capitală. Echipa social-democrată este pregătită să lupte pentru bucureșteni, pentru București! Am demonstrat că putem și avem această mare responsabilitate față de cetățeni. Le mulțumesc tuturor colegilor de la cele șase sectoare, membrilor organizațiilor interne de femei, pensionari și tineri pentru încrederea acordată și susținere!” transmite Gabriela Firea.