Ciolacu a lăsat Touaregul pentru Dacia Duster

​Premierul Marcel Ciolacu a ajuns joi la ședința de Guvern cu o Dacia Duster 2023, în loc de Volkswagen Touareg pe care o folosea anterior și pusă la dispoziție de Serviciul de Protecție și Pază (SPP), transmite HotNews.

 

Premierul continuă astfel exercițiul de imagine făcut în urmă cu o zi la fabrica auto de la Mioveni, unde a testat noul model Duster și a anunțat că el și Guvernul nu vor mai folosi în următoarea perioadă decât Dacia Duster.

„Brandul Guvernului României trebuie să fie principalul producător de autoturisme. Mașina mea ca și prim-ministru va fi din acest moment Dacia Duster. Cred că așa este corect în orice stat democratic și în orice economie. Cum în Franța masina Guvernului si a autorităților este Renault, în România mașina autorităților si a prim-ministrului trebuie să fie Duster”, a declarat miercuri premierul aflat în vizită la platforma Dacia de la Mioveni, mai spune sursa citată.

Marcel Ciolacu a declarat miercuri că el și Guvernul României vor folosi mașini Duster, întrucât „brandul trebuie să fie principalul brand (n.r. românesc) de autoturisme”.

Premierul a făcut un drive test cu noul model de Duster, despre care a spus că „este bestială”.