USR acuză DNA de hărțuire

Nu a mai rămas nimic din discursul “fără penali” al celor de la USR.

Liderul partidului, Cătălin Drulă, acuză DNA de hărțuire, în dosarul unei colege de partid.

”Disperarea celor care știu că li se apropie sfârșitul politic. Astăzi este despre hărțuirea primarilor și viceprimarilor USR folosind instituțiile de forță. Pe scurt, despre ce e vorba. Flavia Boghiu, viceprimarul USR al Brașovului, a fost chemată la DNA în urma unei plângeri făcute de viceprimarul PNL și un dezvoltator imobiliar care voia să construiască blocuri pe dealurile Brașovului, dar a fost oprit de USR. E același rechin imobiliar care i-a transmis public Flaviei că vrea să o vadă în scaun cu rotile”, a transmis liderul USR.

Drulă crede că este un dosar pur electoral: “Serviciul de Administrare Patrimoniu, instituția care a dat în folosință spațiul pentru organizarea unui eveniment cultural, era condusă, culmea ironiei, chiar de viceprimarul care a făcut plângerea penală. Un dosar atât de absurd, încât a fost clasat în primă fază, în anul 2022. Acum suntem în an electoral. Dosarul a fost redeschis”.

Liderul politic acuză PSD și PNL de control politic asupra justiției. “Aleșii noștri locali sunt obișnuiți să fie hărțuiți zilnic. Nu există instituție a statului aflată sub controlul PSD și PNL care să nu fi încercat să ne blocheze primarii. Ne transmit disperați semnale să ne oprim. Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, vă spun din nou: nu cedăm” a scris Cătălin Drulă, pe Facebook.