Filmul lui Ciucă n-are multe replici

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a făcut turul televiziunilor și a explicat de ce nu dă replică tuturor atacurilor venite dinspre PSD.

“Niciodată nu am intrat în jocul acesta al replicilor politice, pentru că am considerat că este bine chiar cred că e bine să nu fac parte din filmul ăsta. Nu-mi doresc să fac parte din filmul ăsta. N-am făcut”, a declarat Nicolae Ciucă.

Întrebat din ce film i-a plăcut să facă parte, preşedintele PNL a răspuns: “Mi-a plăcut şi îmi place să fac parte dintr-un film în care ne angajăm cu responsabilitate şi onestitate să facem ceea ce trebuie pentru români.

Şi eu cred că România are nevoie şi de alţi actori. Nu trebuie să avem aceleaşi roluri jucate. Aţi văzut că şi în seriale, când sunt serialele mai lungi, se schimbă actorii pe parcurs. E bine să nu fac parte din  filmul la care s-au referit dumnealor, fiecare cu filmul nostru, fiecare cu scenariul nostru, fiecare cu regia noastră şi fiecare cu modalitatea noastră de a transmite mesaje către oameni.

Nici n-am vorbit foarte mult, nici când am fost prim-ministru, mi-a plăcut să îmi văd acolo de ce aveam de făcut, să vorbesc mai puţin şi să fac ceva”, a declarat Nicolae Ciucă.

Fostul premier Mihai Tudose a afirmat recent că liderul PNL Nicolae Ciucă nu e făcut pentru politică.

”Nu-i din filmul ăsta”, spune europarlamentarul PSD, care nu-l vede pe Nicolae Ciucă în postura de candidat PNL la alegerile prezidenţiale.