Ringo Dămureanu își anunță demisia

Deputatul AUR Ringo Dămureanu anunță și-a depus demisia din funcția de secretar al Camerei Deputaților, pentru a se implica trup și suflet în campania electorală.

“Un gest firesc. Un pas înainte, către victoria AUR !!! Astăzi mi-am anunțat demisia din funcția de Secretar al Camerei Deputaților, pentru a mă putea dedica total succesului electoral al Alianței pentru Unirea Românilor, în calitate de candidat la alegerile europarlamentare și locale.

Până în prezent, cu voia Lui Dumnezeu și sprijinul Președintelui George Simion și al colegilor mei, am deținut vreme de doi ani și jumătate funcția de Președinte al Comisiei pentru Constituționalitate și o jumătate de an funcția din care mi-am prezentat demisia.

Gestul de astăzi vine și ca urmare a derapajul de la democrație pe care actuala coaliție guvernamentală PSD – PNL îl produce, cu sprijinul total al celor de la UDMR, USR, Forța Dreptei și minorități. Se pregătește marele furt electoral și militarizarea citadelei democrației, Palatul Parlamentului.

Se tem de popor mai rău decât Ceaușescu!

Iar Poporul va decide!!!”, a scris Dămureanu pe pagina de socializare.