Ana Birchall, atac la Ramona Bruynseels

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, a scris într-o postare despre ipocrizia unor femei din politică.

Ioana Ramona Bruynseels, cea lansată în politică de Dan Voiculescu, a fost ținta principală, dar prin ricoșeu a lovit-o și pe Gabriela Firea, care a avut același mentor.

Bruynseels este acum în barca AUR și își atrage fani cu mesajele sale extrem de populiste. “Cand o mai auziti pe d-na Bruynseels vorbind pompos, dand lectii, sa o intrebati va rog daca atunci cand era candidata lui Dan Voiculescu (sustinuta financiar de catre acesta in alegerile din 2019) i-a cerut sa restituie banii (cateva zeci de milioane de euro) pe care Dan Voiculescu ii datoreaza Romaniei si romanilor cinstiti, bani din care puteau fi platite pensiile celor nevoiasi, de mila carora plange cu lacrimi false de crocodil, de exemplu!? Rog share, sa se stie adevarul!”, a scris Birchall.

“Cata ipocrizie, cata manipulare si cat tupeu! Cata lipsa de respect, cata falsitate cand vorbeste, cu atata aplomb, de necazurile romanilor! Oare cand era in parteneriat cu Dan Voiculescu l-o fi intrebat de ce nu returneaza banii datorati statului roman… bani din care puteau fi platite pensiile celor nevoiasi, de mila carora plange cu lacrimi false de crocodil, de exemplu!? Apropos, daca AUR era la 5% oare se mai inscria in acest partid!? Eu chiar sper ca la urmatoarele alegeri romanii sa nu mai fie pacaliti de asemenea persoane oportuniste si fara pic de jena precum doamna Ioana Ramona Bruynseels! Merita share, sa se stie adevarul!”, a mai scris fostul ministru.