Burduja s-a pozat cu câinele să atragă like-uri

Mulți oameni adoră animalele, iar pozele cu câini pot fi adesea considerate adorabile sau distractive. Astfel de conținut poate avea potențialul de a genera un angajament mai mare din partea publicului.

În timpul campaniilor electorale, politicienii pot recurge la poze cu animale pentru a câștiga atenția mediatică și a se diferenția de ceilalți candidați. Astfel de imagini pot deveni virale pe rețelele sociale, atrăgând astfel mai multă atenție și simpatie.

Este un lucru pe care îl știe și Sebastian Burduja, potențial candidat al PNL la Primăria București. Acesta a primit sute de aprecieri și inimioare la fotografia în care apare alături de câinele său.

Animalele, în special cele de companie, sunt adesea asociate cu emoții pozitive și pot crea o conexiune emoțională între politicieni și public. Pozele cu animale pot transmite o imagine de căldură, empatie și accesibilitate, ceea ce poate ajuta la construirea unei relații mai puternice cu alegătorii.

Pozele cu politicieni alături de animale pot contribui la crearea unei imagini pozitive și umane a acestora. Aceasta poate fi o strategie de brand pentru a contrabalansa imaginea mai formală sau rigidă asociată adesea cu politicienii.