Bogdan și Tudose, primii trimiși să mănânce c…

Rareș Bogdan – PNL și Mihai Tudose – PSD sunt primii trimiși de partide să mănânce rahat, astăzi, pe tema comasării.

Tudose a spus că un sondaj de opinie, primit după miezul nopții, stă la baza deciziei de comasare care va fi anunțată la ora 19 de Ciucă și Ciolacu.

„Acea cercetare sociologică ne-a sosit noapte, ca să fiu sincer, la doisprezece noaptea. Vă dăm în premieră, faptul că mai mult de 60% din români doresc comasarea și, o majoritate chiar mai mare, doresc o continuitate a guvernării, o stabilitate și o coerență în guvernare. După ce s-a întâmplat în ultimii ani în România, este clar că lumea s-a săturat de schimbări bruște pe picior, de schimbări de guvern, de schimbări de politică internă și externă mai ales”, a spus Tudose, fără jenă, fără teamă de penibil.

La rândul său, Rareș Bogdan le-a spus jurnaliștilor că: ”La ora 19, președinții vor sta de vorbă cu dumneavoastră și vor răspunde tuturor întrebărilor”.

Liberalul a mai arătat că: ”Ieri, la Bruxelles, am avut întâlniri pentru a explica, de asemenea, șefilor de familii politice proiecte pentru România, ce înseamnă România. În acest context, am stat de vorbă cu Manfred Weber. De asemenea, am înțeles extrem de serios și cu toții am înțeles asta, că responsabilitatea Guvernului României este uriașă în contextul regional foarte complicat. Vedeți ce se întâmplă pe frontul din Ucraina! Vedeți lucruri care se întâmplă în zona noastră. România este stat cheie în această regiune. Cel mai important lucru pentru noi și pentru români, pentru Europa este continuarea guvernării într-un mod coerent, într-un mod asumat, într-un mod care să aducă bunăstare românilor și stabilitate țării”.