Ciolacu este proaspăt tătic

Eugen Teodorovici, fost ministru PSD al Finantelor si fost presedinte executiv al PSD, a declarat vineri la Canal 33 ca premierul Marcel Ciolacu ar fi „proaspat tatic”. Teodorovici nu a prezentat si alte detalii.

„Eu ii doresc tot binele din lume, mai ales acum ca e din nou proaspat tatic”, a declarat Eugen Teodorovici intr-un interviu la postul Canal 33, facand o pauza si zambind cu subinteles.

Intrebat daca Ciolacu are sanse la Presedintia Romaniei, Teodorovici a negat si a facut din nou aluzie la faptul ca liderul PSD ar fi „tatic”.

„I-am urat tot binele din lume, daca are un Dumnezeu… Uite, a fost acum la Papa, a fost si la Muntele Athos, cine stie! Nu stiu unde ar mai putea merge? Poate in Tibet, cine stie! De un botez e posibil sa auzim la un alt sef de partid, dar nu la domnul Ciolacu. Acum inca nu!

Tot ce face face foarte bine mascat si asta inseamna foarte multi bani. Cand ai un eveniment personal si dansul are cateva…

 

Domnul Ciolacu tot ce face e foarte bine mascat. Cand ai un eveniment personal si dansul are cateva la activ, si populatia nu afla, presa nu afla inseamna ca s-au platit multe, multe milioane de euro pentru a se tine sub capac!”, a mai spus Eugen Teodorovici.

Teodorovici a intrat in conflict cu Marcel Ciolacu dupa ce Viorica Dancila a demisionat de la sefia PSD. El a fost inlaturat de Ciolacu din functia de presedinte executiv al PSD iar ulterior a anuntat ca va da in judecata PSD, scrie aktual24.ro .