Mașina electrică pe care o poți lua cu cinci mii de euro

24.823,75 RON costă mașina electrică City Spirit, pe evolioshop.com. Prețul include finanțarea Rabla.

Inspirata din nevoile contemporane si gandita pentru un viitor sustenabil, masina electrica City este ideala pentru deplasari in oras!

Perfecta pentru deplasari pe distante scurte, compacta, prietenoasa cu mediul inconjurator – masina electrica City Spirit se poate conduce inclusiv cu categoria B1, adica de la 16 ani!
Ai costuri minime de functionare atat partea de consum cat si pe partea de service, nefiind nevoie de mentenanta precum:  schimbul de filtre, schimbul de ulei, inlocuirea curelei de distributie, si lista poate continua.Costul de deplasare este de aproximativ 
10 lei per 100 km (calcul realizat pe baza costului energiei electrice la 1,3 lei/KWh).

City Spirit ofera o capacitate de 2 locuri, o garda la sol de 150 mm si o viteza maxima este de 45 sau 80 km/h(pentru modelul High-Speed). 
Cutia de viteze este automata iar motorul cu putere nominala de 3,5 KW sau 7,5 K dezvolta o putere maxima de 7 respectiv 14 KW.
Paleta de culori pentru aceste masini include: rosu, roz, alb, galben, portocaliu, verde, albastru, maro, mov.

Printre principalele dotari regasim: acoperis panoramic, geamuri electrice, faruri reglabile, DRL (aprindere automata a farurilor), dezghetare fata-spate,  boxe HI-FI, aer conditionat, inchidere centralizata, camera video marsarier si senzori de parcare.
O incarcare completa dureaza aproximativ 6-7 ore si ofera o autonomie de pana la 100 km (130 Km pt. modelul cu baterie Li-Ion) in mod eco. Bateria de 10KWh nu necesita nicio interventie din partea dvs pentru mentenanta. Incarcarea se poate face in garaj sau oriunde aveti acces la o priza electrica standard 220-230V iar in cel mai scurt timp va deveni la fel de obisnuit si simplu precum incarcarea smartphone-ului.