Ciucă le cam stă în gât pesediștilor

PSD luptă cu toate forțele ca Nicolae Ciucă să nu ajungă în turul al doilea al prezidențialelor. PSD vrea un tur 2 între un social-democrat și un AUR, crezând că asta este varianta câștigătoare.

Nu întâmplător, s-au înmulțit atacurile PSD la adresa liderului PNL, Nicolae Ciucă.

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu l-a criticat pe liderul PNL Nicolae Ciucă pe motiv că încearcă să-şi construiască o imagine apolitică, deşi a fost prim-ministru, iar în prezent ocupă funcţia de preşedintele Senatului. „Dacă nu-ţi place politica, nu trebuie să faci politică. Deocamdată eşti preşedintele Senatului, ai fost prim-ministru, eşti senator PNL”, a spus Sorin Grindeanu la Prima TV.

Până la urmă, se vede din avion că Nicolae Ciucă este din alt film, dar, din păcate, electoratul pare să prefere gargaragiii, părerologii, vorbeții sau cum le mai spune la ăștia care apar non-stop pe micile ecrane, fără să spună nimic interesant.

La începutul lunii ianuarie, europarlamentarul PSD Mihai Tudose spunea, la Prima News, că Nicole Ciucă nu-i făcut pentru politică. Întrebat de ce nu i se pare Ciucă un politician bun, Tudose a răspuns: ”Fiindcă nu-i din filmul ăsta. O viaţă a făcut altceva”.

În replică, liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat săptămâna aceasta că se bucură că nu e din filmul acesta politic în care Mihai Tudose e prezent de mulţi ani.

”Eu mă bucur foarte mult că domnul Tudose a spus că nu sunt din filmul acesta, pentru că nici nu vreau să fiu din filmul acesta. Dânsul e actor în filmul ăsta de câţiva ani şi ştim foarte bine unde duce o imagine a unui film pe care îl vezi de multe ori. Eu vreau să fac parte dintr-un serial pe termen mediu, unde să avem ce spune oamenilor şi să avem ce să le prezentăm pentru tot ceea ce înseamnă dezvoltarea economică şi prosperitatea românilor”, a declarat Ciucă.