PNL merge pe mâna viceprimarului la Vatra Dornei

Viceprimarul din Vatra Dornei, Marius Rîpan, a fost desemnat oficial candidatul PNL pentru Primăria Vatra Dornei.
Anunțul a fost făcut de președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur. „La Vatra Dornei ne-am întâlnit cu circa 300 de membri din toate localitățile din Bazinul Dornelor. Cu această ocazie, în urma unui sondaj de opinie, a fost desemnat candidatul PNL la Primăria Vatra Dornei, Marius Rîpan, viceprimarul actual, care stă foarte bine în sondaje și care este identificat cu marile transformări și modernizări ale municipiului Vatra Dornei, cu șanse foarte mari de a câștiga primăria”, a spus Flutur.

La rândul său, primarul Ilie Boncheș a subliniat faptul că viceprimarul Marius Rîpan are tot sprijinul său în cursa electorală din acest an, el mulțumindu-i acestuia pentru modul în care au făcut echipă din 2016.
Marius Rîpan este membru PNL din anul 2006, iar în perioada 2008-2012 a coordonat cabinetul parlamentar al deputatului Dumitru Pardău. Între 2012 și 2015 a fost consilier local, iar din 2016 este viceprimar al municipiului Vatra Dornei. Este căsătorit cu Oana din 2007 și este tatăl a doi băieți: Lucas, în vârstă de 14 ani, și Nicolas, în vârstă de 12 ani.