I-a dus brânza lui Ciolacu. “Nimeni nu mănâncă cu două linguri”

Politicienii vor să pară prieteni cu fermierii, iar premierul Marcel Ciolacu nu face excepție. L-a invitat la biroul său pe fermierul care a fost ieri la proteste, cu brânză și ouă fierte, un nene simpatic, mediatizat pe toate posturile.

Îl confiscaseră suveraniștii, dar a venit Ciolacu pe turnantă. “Nu poate decât să mă inspire, să mă motiveze mâna brăzdată de greutăți a țăranului român. Este o mână călită de timpuri, căreia nu o să-i dau drumul niciodată! Este mâna pe care se bazează o țară întreagă!”, a scris Ciolacu pe pagina de socializare.

Doar că fermierii au nevoie de chestiuni concrete, de răspunsuri legate de TVA, accize, RCA, motorină, importuri, exporturi, că de mulțumiri au podul plin. Și de bla bla-uri la fel.

Liderul AUR, George Simion, a comentat la postarea lui Ciolacu. “De ce l-ai condamnat la sărăcie? Vorbește cu protestatarii, nu te mai ascunde!”.

Nu știm dacă toate aceste cuvinte rostogolite aduc voturi, dar reținem ce i-a spus fermierul Constantin Crăciun, din Cîmpineanca, Vrancea, lui Marcel Ciolacu: Nimeni nu mănâncă cu două linguri.

Și da, prima grijă a politicienilor ar trebui să fie aceea ca nimeni să nu moară de foame.