Ape tulburi pentru europarlamentare!

Ca si previziune si fara a fi Mafalda sau Baba Vanga, in ritmul in care merge Partidul Social Democrat (si abia este inceputul) va avea o onoranta pozitie nr. 3.

Partidul Naţional Liberal cert va avea pozitia numarul 2 pentru ca stau echilibrati, analitici in expectativa. Alianța pentru Unirea Românilor – AUR poate fi surpriza pe pozitia nr. 1 pentru ca speculeaza agresiv toate nemultumirile romanilor din toate zonele de simpatizanti politici ceea ce este grav pentru ca ele se resfrang din exterior spre interior.

Calculul este simplu. Agitatia PSD si PNL nu este intamplatoare cert avand analize mult mai ample decat stim noi cei de rand. Acum vine tsunami pentru PSD si daca dl. Marcel Ciolacu conform propriei peomisiuni de a demisiona nu devine realitate, va fi un fel de dl. Basescu cu demisia in 5 minute, clar ca PSD va fi tinta pentru locale, parlamentare si prezidentiale pe acesta declaratie neinspirata mai ales ca dupa europarlamentare mai sunt 3 tipuri de alegeri.

De ce aceasta analiza facuta de un ong-ist in antidrog? Simplu! Noi facem studii clare, precise in randul miilor de participanti in cadrul programelor noastre si clar ca sunt greu de digerat de clasa politica mai ales ca ele se confirma de peste 14 ani. NU suntem pro x sau y, doar indicam chestiuni reale din interiorul nostru.

Text preluat de la Gigel Lazăr, activist antidrog